Reviews from YiXin Rotterdam

Recent reviews

5.0
🍣
3 May 2024
Noya
30 April 2024

Super vers bestelling stond volgens de afgesproken tijd klaar. Ze zijn heel vriendelijk TOP gewoon onwijs lekker ik zeg bestellen ;)

R D
23 April 2024

Jammer dat de pokebowls kleiner zijn geworden.

Tim
8 April 2024

Gewoon goede en verse sushi voor een goede prijs!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
6 April 2024
Gi
2 April 2024

Voor de 2e keer hier besteld. Alles was weer perfect !!

Emily
1 April 2024

Voor de eerste x hier besteld. Heerlijke verse sushi, aardige bediening, en ze zijn ook erg vrijgevig/gul. Prima adres, dit word mijn nieuwe afhaalplekje!

Joanna
31 March 2024

Heerlijk!

Gi
30 March 2024

De sushi was erg lekker en vers. Het was makkelijk bestellen via de app en kon ook snel opgehaald worden. Je krijgt echt waar voor je geld. Wij hebben zelfs extra sushi gekregen. Heel lief van Yixin ❤. Was voor ons de 1e keer besteld en zeker niet de laatste! Yixin staat duidelijk voor goede kwaliteit, goede service en ze werken met liefde. Bedankt voor de mooie ervaring !! Wij zijn zeer tevreden.

Sander
25 March 2024

Goede kwaliteit, stond klaar op afgesproken tijdstip

Georges
23 March 2024

Prijs kwaliteit is perfect kom snel weer terug!

Phi-Yen
9 March 2024

Goede prijs-kwaliteitsverhouding, lekkere sushi en aardige mensen die er werken

Jan
25 February 2024

Erg lekkere sushi

Roan
25 February 2024

Snel klaar, lekkere en verse sushi, goede prijs!

Bram
5 February 2024
Samar
4 February 2024

Alles was heerlijk en dit wordt mijn vaste sushi tent waar ik ga bestellen

Bram
29 January 2024
A
26 January 2024

Toen ik de bakjes opende zaten er zelf twee gratis extra nigiri zalm bij. Erg attent. De sushi was erg lekker, in de winkel goede service en snel. Vooral de ebi met Fried onions is een aanrader!

Anoniem
13 January 2024

Lekker, vers en snel

Ian
8 January 2024

Het was weer lekker!

Daniëlle
7 January 2024

Zeer goede sushi voor een zeer goede prijs. Daarbij wordt er genoeg wasabi en sojasaus bij meegegeven. Kortom we zullen onze sushi voortaan hier blijven bestellen.

Anoniem
2 January 2024

Goede kwaliteit sushi voor een goede prijs. Verzorgde uitstraling en aardige service.

Felix Verheij
30 December 2023

Heerlijke sushi. Perfect om zelf even op te halen

Tris
29 December 2023

Elke keer weer goed en waar voor je geld

🍣
27 December 2023
Martin
26 December 2023

was heerlijk en snel bereid

Nina
23 December 2023

Sushi was weer heerlijk!

The ghosts of the boss at the end
21 December 2023
🍱
10 December 2023
Tris
23 November 2023

Zat een extra maki bij, helemaal top 😎

Claire
4 November 2023
R D
8 October 2023

Altijd goed, ben een reguliere klant

RoSi
25 September 2023

Altijd super! Goede sushi voor een eerlijke prijs. Krijg vaak een gratis extra stukje, wil nooit meer naar een ander!

Lekkerrrrr
16 September 2023
TG
15 September 2023
.
11 September 2023
🍱
4 September 2023
Lenie
1 September 2023

Gewldig lekker!! En altijd goedddd en freshhh echt de beste sushi!😍😍😍😍

Laura Claassen
30 August 2023

Top!

R D
26 August 2023

Heerlijk gegeten

CY
7 July 2023
Lekker
30 June 2023
🍱
23 June 2023
David
22 June 2023

Altijd goeie hier.

Sofia
12 June 2023
Nienke
1 June 2023

Super lekker!

🫶🏼
27 May 2023
Bram
26 May 2023

Lekkere sushi! Nogmaals bedankt voor de extra maki-rol! :)

-
25 May 2023
Lekkerrrrrr
19 May 2023
Asmeret Fessaha
11 May 2023

Hij was niet compleet verzegeld, lektte een héél klein beetje. Het 2e drankje daarentegen wel, tempratuur mocht iets warmer zijn.

Vivian Cheung
18 April 2023

Online besteld om op te halen. Stond voor een dichte deur. Ze waren niet open.

Romee
27 February 2023

Allerbeste sushi van Rotterdam!!!

Ron
18 February 2023

Prima sushi, nette prijs

S
11 February 2023
R.D
21 January 2023

Goede prijs/ kwaliyeit en vriendelijke personeel.

merve
21 January 2023
Jolien
15 January 2023

Heel erg lekkere sushi en bubble tea. Snel klaar ook. Top!

Isabelle
14 January 2023
Quincy
31 December 2022

Ordered sushi and bubble tea, really delicious and fresh. For sure did not disappoint! Recommend 10 out of 10, price & quality is better than other sushi places

Malou
27 December 2022

Sushi was super lekker en vers! Alles stond klaar op de afgesproken tijd en personeel is erg vriendelijk.

Timo
18 December 2022
Su
9 December 2022

heerlijke goede kwaliteit sushi. BubbleTea mag van mij wel zoeter. Het zou wel fijn zijn als wij zelf het niveau van zoetheid kunnen kiezen.

Lenie
1 December 2022

Super snel en lekker vers echt een aanrader!! 😍😍

Hosam
28 November 2022

We always order and the food is good, but today the food is not good, the sushi is different from what we are used to and the food has no taste, it is old and not the same ingredients in the meals…

TG
25 November 2022

Heerlijk en vers!

Cece
7 November 2022

Lekker en op tijd!

Esther
7 November 2022

Aardig personeel en lekkere sushi :)

S
6 November 2022
Charlotte huber
31 October 2022
Quincy Ly
19 October 2022

Good sushi menu, especially for a one person meal, rice tastes good as well. Quality is high and it is just delicious

Mohamed
16 October 2022

Goede en vriendelijke service. En lekkere sushi!

Marieke
16 October 2022

Heerlijk eten en bubble tea en heel erg punctueel. Fijn om op te halen. En dank voor de extra maki’s!!

Lot
9 October 2022

Had een grote bestelling maar helaas geen verse vis. Moest goed kauwen op de zalm. We hebben wat dingen niet op gegeten.

S
7 October 2022
R
18 September 2022

Lekkere sushi. Ze waren groot en goed gevuld. We kregen extra sushi, wat natuurlijk erg aardig is, maar zoveel dat we het niet op kregen.

Semedo Moreita
15 September 2022

Lekkere sushi voor een goeie prijs. Zeker aan te raden

Ber
14 September 2022
O
14 September 2022

Uitstekende verse producten! Heerlijke sushi en bowls voor een betaalbare prijs. Service: uitmuntend!

Alexei
27 August 2022

Fantastische sushi. Zeer aardig personeel, en heerlijke bubble tea.

Arlaine
27 August 2022

Pokebowl grill ebi besteld maar een pokebowl grill kip gekregen. Het was dus niet wat ik verwachtte maar ondanks dat was deze ook lekker. Vergissen is menselijk. Volgende keer betere kontrole van de bestelling.

Az
25 August 2022
Sofia
6 August 2022

Het was zoals altijd weer heerlijk! Absolute aanrader.

Susanne K
4 August 2022

Super lekker!

-
21 July 2022

Zoals altijd weer heerlijk!

Marjolijn
16 July 2022

Goede prijs en service

B
16 July 2022

Vriendelijke staff en heerlijk verse sushi!

TG
25 June 2022

Heerlijke, verse sushi en vriendelijke medewerkers!

Marieke
18 June 2022

Excellent food, friendly service and great value for money.

Anonymous
17 June 2022

Vers en goede prijs

Reinier
16 June 2022
Gerard
13 June 2022

Top Sushi

Puck
25 May 2022

Lekkere en verse sushi!

Gerard
22 May 2022

Heerlijke sushi

Tyra
18 May 2022

Ik heb de Yixin family set gehaald en het was echt super lekker!! Top kwaliteit voor een goeie prijs :) en de bubbel thee is ook een aanrader! Dankjewel voor de heerlijke dinner!! We hebben er lekker van genoten in het park!